Kanttori Leena Lomu, 040 707 6715, leena.lomu@ort.fi

Ortodoksisen seurakunnan kuoroihin otetaan jatkuvasti uusia laulajia, erityisesti altoista on pulaa. Laulajiksi halukkaiden ei tarvitse olla ortodoksisen kirkon jäseniä, riittää, että on halua oppia laulamaan ortodoksista kirkkomusiikkia, osallistua kuoroharjoituksiin ja sen toimintaan. Kirkkokuoro laulaa pääasiassa seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Mikäli laulaminen kiinnostaa, voi kanttoriin olla yhteydessä tai tulla yleiseen laulukokeeseen ke 12.9. klo 16-17 seurakuntakodille (Matti Alangon katu 11A). Jokainen ääni on tärkeä –  kiitos kaikille, jotka annatte sen kirkolle.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro harjoittelee säännöllisesti keskiviikkoisin klo 17.30-19 heti ehtoopalveluksen (joka alkaa klo 17) jälkeen seurakuntakodilla. Paastokaudella kirkkokuoron harjoitusilta on torstai.

Lusia-kuoro

Lapsille ja nuorille tarkoitettu syyskauden kuoro, jossa käydään laulun perustekniikkaa ja pieniä lauluja. Pääpaino Lusia-tapahtumalla (13.12.). Mikäli laulajia saadaan kokoon riittävästi, niin voidaan aloittaa myös kaksiäänisen serbialaisen liturgianharjoitus. Tänä syksynä se ei toteutunut. Parempia aikoja odotellessa.

Nuorten kuoro kokoontuu kerran kuukaudessa sunnutaisin klo 17 seuraavasti:
16.9., 7.10., 18.11  (9.12. harjoitus on PERUTTU kanttorin päällekkäisten menojen takia). Kokoonnutaan seurakuntakodille to 13.12. klo 16, jossa pikainen harjoitus ja pukeutuminen. Sieltä siirrytään Ahveniston kirkkoon.

Tulkaa rohkeasti mukaan!

 

Harjoitukset muualla (Forssa, Lammi)
Noin tuntia ennen liturgiaa katsotaan yhdessä vaihtuvat tekstit.

 

Oi ihana pääsiäinen konsertti kirkkaan
viikon sunnuntaina 23.4. 2017 Athos-säätiöllä


Oi ihana pääsiäinen kuoron esitys 19.4.2017 
kirjaston avolavalla