Kanttori Leena Lomu, 040 707 6715, leena.lomu@ort.fi

Ortodoksisen seurakunnan kuoroihin otetaan jatkuvasti uusia laulajia, erityisesti altoista on pulaa. Laulajiksi halukkaiden ei tarvitse olla ortodoksisen kirkon jäseniä, riittää, että on halua oppia laulamaan ortodoksista kirkkomusiikkia, osallistua kuoroharjoituksiin ja sen toimintaan. Kirkkokuoro laulaa pääasiassa seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Mikäli laulaminen kiinnostaa, voi kanttoriin olla yhteydessä. Jokainen ääni on tärkeä –  kiitos kaikille, jotka annatte sen kirkolle.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro harjoittelee säännöllisesti keskiviikkoisin klo 17-19 seurakuntakodilla. Paastokaudella ennen pyhitettyjen lahjain liturgioiden takia harjoituspäivä on muutettu torstaille.

ke 9.5 ei ole kuoroharjoituksia, koska tuolloin on helatorstain vigilia
ke 16.5. ja 23. 5. klo 17 normaalit kuoroharjoitukset
ke 30.5. klo 17 kuorolaisten kevätkauden päätösnyyttärit.

Kanttorin vuosiloman 27.4.-7.5. aikana ei ole harjoituksia. Leena-kanttoria sijaistaa ensimmäisenä viikonloppuna nunna Maria ja jälkimmäisenä isä Erkki.

Lusia-kuoro

Lapsille ja nuorille tarkoitettu syyskauden kuoro, jossa käydään laulun perustekniikkaa ja pieniä lauluja. Pääpaino Lusia-tapahtumalla. Jossain vaiheessa on tarkoitus laulaa myös kaksiäänistä serbialaista liturgiaa.

Harjoitukset muualla (Forssa, Lammi)
Noin tuntia ennen liturgiaa katsotaan yhdessä vaihtuvat tekstit.

 

Oi ihana pääsiäinen konsertti kirkkaan
viikon sunnuntaina 23.4. 2017 Athos-säätiöllä


Oi ihana pääsiäinen kuoron esitys 19.4.2017 
kirjaston avolavalla