Lapset ovat aina tervetulleita kirkkoon. Jos he eivät jaksa seistä kirkon puolella koko palvelusta, niin kirkon eteistilan vieressä on pieni sivuhuone, jossa on piirustusvälineitä, paperia ja lasten kirjoja. Palvelus kuuluu myös sinne.

SINAPINSIEMEN-/ PYHÄKERHO

Lapsille ja perheen pienimmille sunnuntailiturgian aikana kirkon sivuhuoneessa noin kerran kuukaudessa. Kerhossa luetaan jokin Raamatunkertomus, piirrellään tai askarrellaan ja opetellaan kirkon tapoja. Pyhäkerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset, pienimmät mielellään aikuisen tai isomman sisaruksen seurassa.

Kerho alkaa klo 10 ja sieltä tullaan kirkon puolelle noin klo 10.45. jonka jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Ortodoksisen perinteen mukaan lapset menevät ehtoolliselle ensimmäisten joukossa.

Tervetuloa perhekirkkoon!

su 20.5. klo 10 sinapinsiemenkerho helluntaina kirkossa. Ohjaajan mukana tutustutaan helluntain tapahtumiin ja ehtoolliselle ensimmäisten joukossa. Ehtoopalveluksen aikana on myös mahdollista pienempien vetäytyä kerhotilaan, jos aika käy pitkäksi polvirukouksien aikana.

LASTEN- ja / PERHEKERHO

Toimintavastuussa Leena Lomu
Kerho on tarkoitettu kaikille lapsille ja lapsenmielisille, ja sinne voi tulla joko yhdessä lasten/ vanhempien/ isovanhempien tai vaikka kummin kanssa. Kouluikäiset lapset pärjäävät ilman huoltajaakin. Kerhossa askarrellaan, laulellaan ja leikitään. Kerho kokoontuu tiettyinä lauantaina klo 10-12 seurakuntakodilla , os. Matti Alangon katu 11 A.

la 12.5. klo 10-12 lasten ja perheiden ulkoilutapahtuma Ahvenistolla. Kokoonnutaan Ahveniston kodalle makkaranpaistoon, jossa myös muuta ohjelmaa. Ottakaa mukaan omat paistettavat ja seurakunta tarjoaa juotavaa (Kahvia, teetä ja mehua).
Tervetuloa!

NUORET

la  26.5. klo 15-18 nuorten ilta seurakuntakodilla. Ensisijaisesti tarkoitettu ensikesän kriparilaisille, mutta on avoin myös kaikille muillekin nuorille. Tehdään yhdessä jotain pientä purtavaa ja katsotaan videotykiltä leffa.