SINAPINSIEMEN-/ PYHÄKERHO
Lapsille ja perheen pienimmille sunnuntailiturgian aikana kirkon sivuhuoneessa noin kerran kuukaudessa. Kerhossa luetaan jokin Raamatunkertomus, piirrellään tai askarrellaan ja opetellaan kirkon tapoja. Pyhäkerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset, pienimmät mielellään aikuisen tai isomman sisaruksen seurassa. Kerho alkaa klo 10 ja sieltä tullaan kirkon puolelle noin klo 10.45. jonka jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Ortodoksisen perinteen mukaan lapset menevät ehtoolliselle ensimmäisten joukossa. Kokoontumispäivät: 4.2., 4.3., ma 2.4. ja 13.5.

Tervetuloa perhekirkkoon!

LASTEN- ja / PERHEKERHO
Toimintavastuussa Leena Lomu
Kerho on tarkoitettu kaikille lapsille ja lapsenmielisille, ja sinne voi tulla joko yhdessä lasten/ vanhempien/ isovanhempien tai vaikka kummin kanssa. Kouluikäiset lapset pärjäävät ilman huoltajaakin. Kerhossa askarrellaan, laulellaan ja leikitään. Kerho kokoontuu tiettyinä lauantaina klo 10-12 seurakuntakodilla , os. Matti Alangon katu 11 A seuraavasti:
la 10.2. klo 10-12 laskiaislauantain ulkoilupäivä. Kokoonnutaan seurakuntakodille, josta lähtö Kaurialan ulkoilukentälle pulkkamäkeen. Ota mukaan oma liukuri tai pulkka. Ulkoilun jälkeen tullaan srk-kodille takaisin nauttimaan laskiaispullaa ja lämmintä mehua.

la 24.3. klo 9.00-11.30 lasten ja lapsenmielisten virpovitsojen tekotalkoot seurakuntakodilla. Omat sakset ja vitsat mukaan.

ma 2.4. klo 10 LASTEN PÄÄSIÄINEN kirkon jälkeen ateria srk-kodilla

pe 6.4. klo 9  koululaisliturgia kirkossa

la 12.5. klo 10-12 lasten ja perheiden ulkoilutapahtuma Ahvenistolla. Kokoonnutaan Ahveniston kodalle makkaranpaistoon, jossa myös muuta ohjelmaa. Ottakaa mukaan omat paistettavat ja seurakunta tarjoaa juotavaa (Kahvia, teetä ja mehua).
Tervetuloa!