Ohjaajana Leena Lomu, 040 707 6715

Hämeenlinnan ortodoksisen seurakunnan Toimintatorstai-kerho kokoontuu pääsääntöisesti seurakuntakodilla, os. Matti Alangon katu 11 A kerran kuukaudessa klo 10–13. Tavoitteena on koota yhteen erilaisia ihmisiä ja viettää hetki aikaa jonkin mukavan toiminnan parissa.

Kerhossa on tehty silkkipaperimytyistä suojelusenkeli-ikoni, katsottu Karjala-aiheinen elokuva, tehty käsitöitä, joogattu, leivottu karjalanpiirakoita ja piparkakkukirkko. Kevätkaudella tehtiin ikoneita pyöreille pohjustetuille korkkipohjille eli tutustuttiin ikonitekniikkaan ja temperaväreihin.

  • to 10.5. klo 10 helatorstain liturgian kirkkokahvien järjestäminen. Vapaaehtoisia tarvitaan toimintaan lisää.
  • to 17.5. klo 10-13 kirkkoleipien tekoa rovasti Mikael Punnalan opastuksella srk-kodilla. Tuolloin laitetaan myös valmiiksi iltaa varten eväitä Ahveniston siivoustalkoita varten.
  • to 17.5. klo 16-19 AHVENISTON KIRKON SIIVOUSTALKOOT.  Jokainen voi tuoda mukanaan mahdollisuuksien mukaan oman haravan ja tai jonkun muun puutarhan hoitoon tarvittavan välineen. Joku voi tuoda pressun, jolla kannetaan lehtiä lavalle. Tämä ei ole siis vain toimintatorstain jäsenille vaan on tarkoitettu kaikille Ahveniston kirkosta välittäville.

Tervetuloa mukaan!